Därför måste du köpa en chromecast!

Vill du kunna streama dina favoriter från telefonen till din TV? En Chromecast kommer att uppfylla dina önskemål, och den gör det enkelt för dig! Den lilla pucken gör det smidigt och enkelt att ta med sig den på resande fot, den är även kompatibel till både Android och Apple.

När man listat ut hur man installerar en Chromecast är det bara att börja använda den och streama dina favoriter på en gång. Börja med att koppla chromecasten till en ledig HDMI-ingång i din TV. Se till att ansluta chromecasten till nätverk och ladda ned Google Home-appen, och börja streama!

Därför måste du köpa en chromecast!

Vad kan en Chromecast göra?

Så, vad kan en Chromecast egentligen göra för dig? Den lilla pucken ger dig oändliga möjligheter! Inte nog med att du kan streama din favoritfilm till din TV kan du även spela musik, spela spel och dela din skärm och på så sätt visa precis vad du vill från din telefon.

Därför måste du köpa en Chromecast!

Visa upp dina semesterbilder, håll en presentation, spela din favoritmusik från mobilen rakt in i din TV- vart du än befinner dig! Allt du behöver är din Chromecast. Den smidiga lilla pucken får enkelt plats i din väska och gör det möjligt för dig att dela med dig av dina bästa medier!